Gropile de pe străzile capitalei „se pupă” cu birocrația de la Guvern. Ceban: În lipsa asfaltului cald suntem nevoiţi să ne descurcăm cu ceea ce avem

Birocrația de la Guvern lasă locuitorii capitalei cu străzi pline de gropi. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul spune că în lipsa asfaltului cald sunt nevoiţi să se descurce cu ceea ce au.

„Astfel, se intervine pe mai multe străzi din capitală şi drumuri de acces spre suburbii, dar și pe poduri, prin metoda de injectare cu beton asfaltic. Lucrăm în regim alert, pentru a acoperi gropile care sunt periculoase pentru deplasarea autoturismelor. Lucrările sunt executate de un agent economic selectat în bază de concurs”, punctează Ceban.

Astfel, în prezent se lucrează la plombarea gropilor pe bd. Dacia, şos. Munceşti, podul de la str. Mihai Viteazul, str. Petricani.

Totodată, se intervine prin injectarea gropilor pe căile de acces spre localitatea Sîngera şi Budești.

„Odată cu iniţierea masivă a lucrărilor de reparaţie a străzilor, zilnic pe site-ul primăriei va fi publicat graficul adreselor unde se va interveni, pentru ca participanţii la trafic să fie informaţi şi să evite sectoarele respective. În paralel, în prezent se lucrează la reparaţia str. I. Creangă şi sunt pregătite procedurile pentru demararea reparaţiei curente a str. V. Belinski, care de asemenea este un tronson foarte important în sectorul Buiucani. Totodată, se lucrează la proiectul – linia de contact Columna. Această stradă va face legătura dintre sectorul Rîşcani, Ciocana cu cartierul Telecentru din sectorul Centru.

Vom merge pe căile legale pentru a finaliza toate procedurile şi a interveni pe străzile capitalei, cât de curând posibil, deoarece avem o infrastructură degradată a drumurilor după perioada rece”, declara ieri Ceban.

About Author

admin