Incredibil! Vlad Filat îi mulțumeste TATĂLUI său că i-a fost alături în jaful de la BEM, Caravita, Aeroport, SHORicizarea Moldovei

Dincolo de acțiunile de PR, Vlad Filat e doar un politician ratat, un ex-premier demis pentru corupție, un “familist” сu valori dubioase, un nimeni. Doar PR-ul îl mai ține în joc pe scena politică. PR, care devine din ce în ce mai prost și mai evident.După ce a “brand-uit-o” pe Angela Gonța, culmea prostiei PR-ului a fost atinsă încă o dată astăzi, când marele lider al partidului care e gata-gata să se rupă în două și-a felicitat tatăl pe facebook. Voi îl aveți cumva pe Vasile Filat în prieteni pe rețeaua lui Mark Zuckerberg? Eu nu. Și nici măcar Vlad Filat nu-l are – din simplul motiv că tatăl lui Vlad Filat nu are cont de facebook.

Tata

Trebuie să fii tare prost să-i adresezi un mesaj cuiva dacă știi că acesta nu va ajunge la el. Utilitatea mesajului este zero! Nu și în cazul în care mesajul nu-i era adresat tatălui, ci prostimii. Or anume așa îi văd pe utilizatorii de Facebook, acei genii care au grijă de PR-ul lui Filat (nu fără voia și aprobarea lui).

Altfel nu se explică postarea de astăzi a ex-premierului demis pentru coruipție, pe care o putem descifra în felul următor: “Dragii mei proști! Am transmis, proștilor, un mesaj de felicitare, prin facebook, tatălui meu, care oricum nu-l va citi, pentru că defapt am vrut să vedeți voi, proștilor, că l-am felicitat, chiar dacă, repet această felicitare nu a ajuns la el. Proștilor! Eu sunt un fiu cumsecade și iubitor. Proștilor!”.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Luca Filat, fiul său.

P.S. Un mic sfat gratuit pentru echipa de consilieri (data viitoare o să încep să percep taxe): Dacă tot ați comis-o deja, redactați puțin mesajul de felicitare. Nu cred că “prostimea” ar trebui să știe că tatăl i-a fost alături și l-a susținut în toate fărădelegile comise (CARAVITA, AEROPORT, BEM, SHORICIZAREA MOLDOVEI, MICROBUZE, PAȘAPOARTE DIPLOMATICE etc-etc-etc. ), or altceva ați vrut să spuneți prin: Îți mulțumesc pentru că am fost mereu împreună și m-ai susținut în tot ce am făcut. ??? Dacă ați vrut să spuneți altceva, atunci reformulați, că bagați lumea în confuzie.

P.P.S. Și încă ceva, aduceți-i aminte să-și sune totuși tatăl, sau chiar să-l viziteze, nu de alta dar chiar nu are cum vedea pe facebook că fiul îl iubește. Dincolo de PR, până la urmă e ziua lui de naștere…

Gabriel Călin,
pentru Moldova24

About Author

admin