Ion Ceban a avertizat constructorii să asigure curățenia în preajma șantierelor, iar roțile mașinilor care ies pe traseu să fie spălate de noroi

Pe străzile Capitalei se intervine în forță la curățarea zăpezii, care a început să cadă începând cu noaptea trecută. Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că muncitorii au ieșit la muncă în jurul orei 3.00, iar toată tehnica este în teren pentru a împrăștia material antiderapant și a curăța străzile, unde este riscul mai mare de a se forma polei.

80518546_518554852081728_2226241670192562176_n

Totodată, Ion Ceban a avertizat si constructorii ca să asigure curățenia în preajma șantierelor, iar roțile mașinilor care ies pe traseu să fie spălate de noroi. Cei care nu vor avea grijă să facă curat vor fi amendați.

În condițiile meteo de afară am solicitat ca constructorii să asigure curățenia în preajma șantierelor, iar roțile mașinilor, camioanelor sau tractoarelor care ies pe traseu să fie spălate de noroi. Această regulă trebuie să fie respectată de toți, în caz contrar vor fi aplicate amenzi dure. Ieri, am dispus să fie organizate și verificări în acest sens. Contează responsabilitatea fiecăruia, iar nepăsarea și reavoința nu va mai fi admisă”, a declarat Ion Ceban.

 

About Author

admin