Ion Ceban a avut o întrevedere cu primarul orașului Sibiu, Astrid Fodor

După ce a participat la „Zilele Chișinăului” în mai multe orașe din România, primarul general Ion Ceban, a avut o întrevedere cu primarul orașului Sibiu, Astrid Fodor. Aceștia au discutat despre proiectele care pot fi realizate împreună și care pot apropia orașele noastre, inclusiv prin semnarea unui acord de colaborare.

„Cum a spus Doamna Primar, avem multe de învățat reciproc. În scurt timp ne-am propus să avem o ședință în format mai larg și să creăm o foaie de parcurs cu privire la acțiunile de mai departe. M-am bucurat să aud că evoluează trupa Alternosfera din Chișinău în centrul Sibiului care este îndrăgită de către localnici.

Desigur am propus să avem mai multe evenimente socio-culturale pe care le putem organiza în comun cu primăria Sibiu începând cu anul viitor. Din partea Astrid Fodor am găsit deschidere și suport pentru Chișinău în realizarea mai multor proiecte comune în diverse domenii”, a punctat edilul.

Primarul afirmă că orașul Sibiu are o istorie fantastică și s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. „Exemplele bune cu siguranță le putem prelua la Chișinău. Am comunicat despre dorința de a schimba lucrurile în continuare în capitala Republicii Moldova”, a conchis Ceban.

About Author

admin