Ion Ceban, către funcționarii publici: Toți candidații în alegeri pot veni să facă campanie electorală, să vorbească cu oamenii. Dar în timpul orelor de muncă să nu faceți propagandă

Să organizeze, dar să nu facă propagandă! Cu acest mesaj a venit primarul general Ion Ceban către funcționarii publici din cadrul Primăriei Chișinău, în contextul alegerilor anticipate parlamentare.

„Avem o nouă campanie electorală. Avem diverse declarații politice, unele care plac, altele care nu plac. Noi continuăm să ne facem munca. Mesajul meu astăzi către toți directorii, șefii din diverse instituții municipale, pentru că niciodată cu nimeni separat nu am vorbit la acest subiect.

Zic azi public pentru toți. Toți candidații în alegeri pot veni să facă campanie electorală, să vorbească cu oamenii. Cine dorește poate să participe. Doar rog să se țină cont de orele de muncă și să nu împiedice aceste întruniri procesului de muncă”, spune primarul.

Ceban afirmă că nu are nimic împotrivă. „Oamenii sunt maturi și singuri pot face diferența și alege. Nu am împiedicat nicicum acest lucru și nici nu am de gând. Rog șefii de instituții, dacă nu sunt incluse pe listele unor partide, să nu facă propagandă în folosul unuia sau altui partid. Organizați procesul ca toți cei să vorbească oamenilor să ajungă, iar personal să nu vă implicați în aceste alegeri făcând publicitate unor partide”, spune edilul.

Amintim, potrivit legii, un funcționar public trebuie să se suspende din funcție pe perioada campaniei electorale, dacă este implicat nemijlocit în acest proces.

About Author

admin