Ion Ceban, cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali: Menirea dumneavoastră este deosebit de importantă, fiind alături de pacienți în cele mai complicate situații

De Ziua Internațională a Asistenților Medicali primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj de mulțumire pentru munca depusă de aceștia. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul scrie că „o dată în plus sincere mulţumiri pentru dedicația și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi.

Suntem recunoscători pentru contribuția în procesul de recuperare a bolnavilor. Menirea dumneavoastră este deosebit de importantă, fiind alături de pacienți în cele mai complicate situații. Aveți un rol-cheie fiind „coloana vertebrală” a sistemului medical.

Îmi exprim respectul față de activitatea tuturor şi rămân convins că sistemul medical nu ar putea funcționa atât de bine fără eforturile şi străduința asistenţilor medicali”, scrie Ceban.

Primarul afirmă că în contextul pandemiei COVID-19, întreaga societate și-a dat seama că domeniul sănătății trebuie dezvoltat și modernizat, iar munca cadrelor medicale trebuie apreciată și motivată.

About Author

admin