Ion Ceban: Este grav ce se întîmplă acum în oraş. Văd că unii constructori nu au frică nici de autorităţi, nici de poliţie, nici de lege

Firma de construcții care a demolat ilegal terenul de joacă din sectorul Râşcani al Capitalei, are o zi la dispoziție pentru a-l instala la loc. Ion Ceban a mai spus, în cadrul ședinței operative de la Primărie, că nu va tolera ilegalităţile în domeniul construcţiilor în municipiul Chişinău.

Este grav ce se întîmplă acum în oraş. Văd că unii constructori nu au frică nici de autorităţi, nici de poliţie, nici de lege. Insist ca pînă marţi, terenul de joacă din strada Florilor, sectorul Râşcani, să fie montat la loc de firma de construţii. Acolo nu va fi construit nici un bloc”, a declarat Ion Ceban.

Tot astăzi, Ion Ceban a dispus și revizuirea activității companiei care urma să ridice un bloc cu 16 etaje într-o curte din sectorul Râşcani. Edilul i-a cerut viceprimarului Ilie Ceban ca, pe parcursul zilei de astăzi, să fie invitat la discuţii reprezentantul firmei de construcţii.

Să fie avertizaţi şi ceilalţi agenţi economici din domeniul construcţiilor. Nimeni nu va mai primi illegal autorizaţie de construcţie şi certificat de urbanism”, a declarat primarul general al Capitalei.

About Author

admin