Ion Ceban, la Suceava: Am discutat cu președintele Județului despre impementarea mai multor proiecte în urma semnării înțelegerii comune

Noi practici la nivel internațional. Primarul general Ion Ceban a avut o întrevedere cu președintele Județului Suceava, Gheorghe Flutur, unde au discutat despre diverse subiecte ce țin de impementarea mai multor proiecte în urma semnării înțelegerii de dezvoltare a relațiilor de colaborare între Primăria Chișinău și Consiliul Județean Suceava.

Am ținut să invit conducerea județului la Forumul Investițional Municipal, primul de acest fel, care va avea loc în luna octombrie la Chișinău, chiar de ziua orașului. Tot pe parcursul a trei zile, în România se află și o delegație din cadrul primăriei Chișinău, care are programate mai multe întrevederi și întruniri de lucru cu colegii din Suceava pe diverse subiecte și domenii”, a punctat edilul.

Ceban spune că este vorba de educație, cultură, protecție socială, economie și turism, cu scopul de a stabili viziuni comune pentru proiecte de viitor.

About Author

admin