Ion Ceban, mesaj cu ocazia Învierii Domnului: Indiferent unde ne aflăm, suntem împreună, optimişti şi încrezători în ziua de mâine

Primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Învierii Domnului. Edilul spune că indiferent unde ne aflăm, suntem împreună, optimişti şi încrezători în ziua de mâine.

„Este dimineața luminată când ne spunem unii altora Hristos a Înviat. În această zi de mare sărbătoare suntem împreună cu cei dragi și apropiați. Păstrăm tradițiile și de dimineață ne spălăm alături de cei mici cu ouă roșii și bănuți ca să avem noroc tot anul.

Astăzi mulți sărbătorim în familie, unii însă vor ciocni ouă prin ecranele telefoanelor și computerelor, fiind la kilometri distanță de copii, casa părintească, masa de sărbătoare și mireasma îmbietoare de cozonaci. Cu toate acestea, indiferent unde ne aflăm, suntem împreună, optimişti şi încrezători în ziua de mâine. Fapt că cei apropiați sunt bine, ne face mai puternici și cu eforturi comune, sunt sigur că vom reuși să depășim criza pandemică și să revenim la viața obișnuită”, punctează Ceban.

Edilul afirmă că sărbătoarea Învierii lui Iisus Hristos este un miracol divin pe care îl celebrăm în fiecare an cu mare bucurie în suflete, miracol ce are puterea să ne facă mai buni, mai curaţi în gânduri şi în ceea ce simţim unii faţă de ceilalţi.

„Cu ocazia sfintelor sărbători de Paști, vă adresez sincere urări de bine și de sănătate, lumină, pace în suflet și armonie în toate! Vă doresc ca spiritul sărbătorilor de Paști să fie resimțit în fiecare casă! Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului! Hristos a Înviat”, a conchis acesta.

About Author

admin