Ion Ceban a publicat mai multe imagini din stațiile de așteptare din suburbii: Oamenii sunt nevoiți să aştepte ore în şir în staţii sau să meargă pe jos câţiva km. Astăzi este o zi importantă în CMC

Necesitatea noilor unități de transport este un lucru primordial. Cel puțin astfel putem conclude din aceste fotografii de mai jos, făcute în unele suburbii din capitală: Sîngera, Băcioi, Ghidighici, Tohatin.

Potrivit primarului general al capitalei, acestea sunt imagini doar din câteva stații de așteptare a transportului public din localitățile enumerate.

„Locuitorii suburbiilor de mulți ani așteaptă noi, dar și suficiente unități de transport, iar după sistarea activității microbuzelor, oamenii sunt nevoiți să aştepte ore în şir în staţii sau să meargă pe jos câţiva km, pentru a lua un mijloc de transport. Astăzi este o zi importantă, în cadrul ședinței CMC, consilierii trebuie să decidă dacă acceptă propunerea executivului de achiziționare în anul curent: 100 autobuze, asamblarea a 30 troleibuze, achiziționarea a 18 unități de transport articulat”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

În a doua etapă urmează să fie achiziționate 150 autobuze, 70 de troleibuze tradiționale, 20 de troleibuze articulate.

Oamenii nu au ales consilierii după criteriile politice, oamenii au ales funcționarii care să le soluționeze problemele fiind tergiversate ani la rând”, a conchis acesta.

About Author

admin