Liderul Platformei DA a mințit iar! Năstase a fost cu Filat la Frankfurt (VIDEO)

După ce am publicat informațiile referitor la zborul lui Vlad Filat din data de 1 aprilie 2015 la Frankfurt și întâlnirea lui cu oamenii de afacere Țopa, liderii Platformei, dar și câțiva telemăscărici aflați în solda oamenilor de afaceri Țopa, au atacat dur Moldova24, Observatorul și personal pe mine, autorul emisiunii Gabriel Călin.

Pe rețelile de socializare, milionarul Țopa, Avocatul Năstase și alți lideri ai platformei, susțin că informațiile sunt aberații menite să deturneze și să discrediteze acțiunea DA din 7 iunie.

Moldova24, a intrat în posesia unor noi date importante în dosarul de presa 1 aprilie FRANKFURT. Date care ar trebui să dea de gândit tuturor susținătorilor ideii deoligarhizării, întoarcerii țării și miliardului înapoi.

Ca să fie clar din start, noi echipa moldova24 ne aflăm printre cei ce susțin aceste revendicări. Anume din acest motiv încercăm să aflăm Adevărul, asta pentru a nu ne trezi conduși de personae cu lipsă de Demnitate.

Așadar La data de 1 aprilie cu avionul OK XLS ruta charter USA711/712, la Frakfurt a zburat Vlad Filat, informațiile pot fi verificate cu ușurință la Poliția de Frontieră. Potrivit informațiilor noastre, acolo, acesta s-ar fi întâlnit cu milionarii Țopa, cu care au bătut în cuie transmiterea JTV lui Vlad Filat, dar și anumite momente legate de platforma DA, asupra căreia milionarii au influiență prin clanul Năstase, reprezentat de avocatul Țopilor și fratele acestuia, mercenarul de presă de altă data al lui Iurie Roșca.

Cel care a atacat cel mai mult aceste informații, trimițându-mă la psihiatru și acuzându-mă de servilizm a fost avocatul Andrei Năstase. Posibil pentru că se temea că în presa vor apărea datele unei alte călătorii.

De data aceasta, o călătorie pe care a efectuat-o chiar el…

ATENȚIE MAXIMĂ: La 27 martie, acesta a zburat spre București. Problema este că s-a întors pe 2 aprilie din Frankfurt.

Astfel, la 1 aprilie, în perioada în care Vlad Filat s-a aflat în Frankfurt, acolo s-a mai aflat și avocatul Năstase. Întâmplare sau nu ? Bănuim că nu, mai ales că pentru tranzacția cu jurnalul, milionarii Țopa aveau nevoie de avocatul lor de nădejde.

Aveau nevoie probabil de el și pentru ai transmite instrucțiunile referitor la Platforma DA, instrucțiuni în care și-a băgat codița și un oarecare „al vostru”, aflat din întâmplare probabil și el la Frankfurt.

Oamenii care ies în Piață pentru a susține platforma DA, au dreptul să știe Adevărul. De aceea ar fi corect ca el să li se ofere. Așa cum statul capturat de oligarhi care este Republica Moldova nu poarte oferi o anchetă obiectivă, în care nu este cointeresat, nu ne rămâne decât să le cerem deputaților onești (dacă mai avem din aceștia ) să facă interpelările de rigoare la Poliția de Frontieră și companiile aviatice, pentru a afla detaliile privind zborurile personajelor noastre. Iar ca să grăbim procesul aflării Adevărului, liderii DA ar fi bine să treacă un test la poligraf. Detectorul de minciuni ne va da răspunsuri clare la următoarele întrebări:
1. Există legături între platforma da si milionarii ȚOPA
2. S-au întâlnit liderii da cu Filat și Țopa la Frankfurt
3. A avut sau nu loc Tranzacția cu jurnal Trust Media
4. Este adevărat că Platforma da a fost constituită din start pentru a propulsa sau a crea un partid politic?
5. Sunt sau nu finanțați unii lideri DA de către milionarii Țopa, alte personaje dubioase, sau guverne străine?

Dați dovadă de Demnitate și oferiți-ne Adevărul, dragi lideri ai platformei civice DA. Testul cu poligraful v-ar scuti de orice atac asupra dumneavoastră, iar oamenii din Piață vor fi siguri că nu îi veți trăda ca în 2004 și 2009.

Gabriel Călin, pentru Moldova24

About Author

admin