Liderului DA, Andrei Năstase, nu-i plac întrebările ce țin de averile sale: Am de toate

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului fugar Victor Țopa s-a arătat, luni, extrem de deranjat de o întrebare a jurnaliștilor despre averile sale.

El a recunoscut că familia sa locuiește în Germania, iar soția sa conduce un automobil de o marcă cunoscută, care este considerată și printre cele mai scumpe pe piață.

În același timp, familia Năstase are și o casă impunătoare în una din zonele de elită din Chișinău. „Am la Chișinău și casă și mașină. Am de toate. Am reușit să-mi asigur și bunăstare, și totul pe această lume”, a ținut să se laude Andrei Năstase.

În același timp, nu i-a plăcut întrebarea despre automobilul său din Germania și a cerut să-i fie păstrat dreptul la intimitate, deși este o figură publică. „Eu am mașinile mele, am casele mele și aș ruga să-mi păstrați limita de intimitate pe care mi-o oferă legea”, a cerut Năstase.

Iar după încheierea conferinței, când credea că microfoanele au fost închise, l-a luat la rost pe jurnalistul care i-a pus întrebarea incomodă. „Nu ți-e rușine așa ca om ceea ce faci? Te interesează mașina mea? Dar pe mine doar chiloții tăi nu mă interesează”, i-a zis Andrei Năstase jurnalistului, încercând astfel, probabil, să-l intimideze.

sursa: moldova24.info

About Author

admin