Localnicii din Ialoveni l-au luat în furci pe liderul PPDA: „Năstase mincinos!”, „Se vrea deputat, ca să revină la furat!”

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost luat în furci la Ialoveni, de către localnici. Aceştia s-au arătat deranjaţi de faptul că exponenţii PAS, PPDA şi PLDM tulbură apele şi îşi urmăresc doar propriile interese ascunse.

Manifestanţii au scandat „Năstase mincinos!”, „Maia Sandu la gunoi!” şi au purtat pancarde împotriva acestuia, cum ar fi „Năstase se vrea deputat, ca să revină la furat!”.

Liderul PPDA nu a dorit să discute cu oamenii nemulţumiţi şi a preferat să spele putina.

Nici alţi exponenţi ai PPDA nu au fost trataţi mai blând. Astfel, din imaginile de mai jos se poate vedea şi cum activistul Platformei DA, Nicolae Josan, se ciocneşte direct de furia locuitorilor din Ialoveni.

Astfel de episoade penibile au fost semnalate, în ultimele săptămâni, în mai multe raioane. La Orhei, mai mulţi fruntaşi ai PPDA, PAS şi PLDM au trăit recent momente rușinoase. Aceştia au intenţionat să organizeze o acţiune de protest în localitate, însă au simţit pe pielea lor furia localnicilor. Înarmaţi cu mături, locuitorii municipiului i-au măturat simbolic din oraş pe cei veniţi să le tulbure liniştea.

Aceeaşi situaţie s-a produs anterior şi la Ungheni. În jur de 100 de reprezentanți ai PAS PPDA şi PLDM, dar și ai unor ONG-uri care le sunt afiliate, au fost huiduiți de un număr dublu de localnici, care le-au cerut să plece. Oamenii din Ungheni scandau ”Hoții” și ”Mincinoșii”.

Un tratament similar l-au avut Maia Sandu și Andrei Năstase și la Nisporeni, dar și la Soroca, de unde au fost alungați de oameni.

sursa: today.md

About Author

admin