LOVITURĂ DURĂ PENTRU PARTIDUL DA! A fost deconspirată toată schema Țopilor! // KIV-FRA 2 (FOTO / VIDEO)

Echipa Today.MD a realizat al doilea episod al filmului KIV-FRA. „Dacă în primul episod v-am prezentat o bună parte din găinăriile clanului care mulge de aproape un sfert de secol Republica Moldova, de data asta veți avea parte de o serie de probe care vă vor schimba radical opinia despre situația reală din țară. Probele pe care le-am acumulat acum sunt gata să arunce în aer, vorba clasicului din 13, întregul sistem politic din RM”, notează portalul.

Dovezi FOTO:

29 aprilie 2016. Victor Țopa și Andrei Năstase se întâlnesc la Frankfurt, la numai câteva zile după mitingul din 24 aprilie.

BILD_087 BILD_088 BILD_089 BILD_090 BILD_091 BILD_092 BILD_093 BILD_094 BILD_095 BILD_096 BILD_097 BILD_098 BILD_099 BILD_100 BILD_101 BILD_102

Mașina lui Andrei Năstase cu numere F NA 1999 (de la Năstase Andrei) parcată în fața casei. Prețul unui S350 începe de la 95 000 Euro (2 milioane de lei)

Screen Shot 2016-05-19 at 5.27.33 PM

BILD_031

EX-ȘEFUL de la ZEL BĂLȚI Iese din aceeași mașină cu Andrei Năstase și Victor Țopa. Împreună cu Andrei Intră la el în casă2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

SCHEMA ASITO

Screen Shot 2016-05-26 at 6.33.20 AM

SCHEMA PĂIENJENIȘULUI FINANCIAR AL CLANULUI

TEXT:
Nu mai există niciun dubiu – așa zisa revoluție a Crizantemelor din Republica Moldova este pusă la cale de Victor Țopa și Vlad Filat, iar liderul platformei DA, andrei Năstase nu este nici mai mult nici mai puțin decât omul plătit să o înfăptuiască.
Povestea avocatului care a revenit în Republica Moldova ca să lupte pentru cetățenii acestei țări este un mit creat cu mult cinism de slugile mediatice plătite din banii furați de la noi de clanul care compromițându-se complet nu a mai avut pe cine scoate la înaintare, decât pe finul lui Victor Țopa – Andrei Năstase, un personaj despre care moldovenii mai că nu au auzit nimic, până la apariția Platformei DA – care nu este nimic altceva decât un PLDM 2 sau 3 dacă vreți.
În presă Năstase declară că legăturile dintre el și Victor Țopa practic nu există și chiar dacă îi este naș și avocat acesta nu este influențat de Țopa – prietenul și partenerul de-o viață a lui Vlad Filat. Istoria Criminală a Republicii Moldova spune însă altceva – Țopa, Filat, Năstase sunt mai mult decât cunoscuți – ei sunt membrii aceluiași clan Mafiot, iar Năstase a fost introdus sub Țopa, chiar de Vlad Filat când acesta a pus un cuvânt bun pentru Andrei care i-a fost coleg de facultate la Iași.
Năstase i-a fost propus lui Țopa ca fiind un jurist numai bun pentru a pregăti preluarea AIR Moldova, preluare la care a pus umărul activ și Filat, care în 1999 deținea funcția de Ministru de Stat în Guvernul Sturza. Din acel moment Năstase nu a mai fost nicio clipă independent și a îndeplinit întocmai toate instrucțiunile criminalului Victor Țopa.
Ca să înțelegem de ce este în stare Victor Țopa la comanda căruia Andrei Năstase strigă în PMAN “Noi suntem poporul!”, este necesar să evaluăm corect resursele acestuia. Caracatița financiară administrată cu multă dibăcie de Victor Țopa este atât de mare și complexă, încât investigarea ei ne-a luat luni în șir. Nu doar nouă, dar și oamenilor legii din mai multe state, inclusiv ale Uniunii Europene.
Anul 2015. Organele de drept din România, țară a uniunii Europene, rămân pur și simplu stupefiate de modul în care niște distinși moldoveni cu dublă cetățenie își transferă unii altora bani de proveniență ilegală, obținuți pe căi ilicite. Oficiul Național de Prevenire și combatere a Spălării Banilor din România emite către autoritățile de la Chișinău o scrisoare care conține următoarele informații: în perioada 16 mai 2012 – 17 august 2014, persoana fizică Țopa Diana, sora lui Viorel Țopa, a încasat 521 de mii de Euro de la societatea nerezidentă AERO FLIGHT LIMITED cu sediul în GIBRALTAR. Partea română menționează expres că încasarea de către Diana Țopa a jumătate de milion de Euro de la Firma lui VICTOR și Viorel ȚOPA nu are o justificare economică reală și este suspectă de spălare de bani.
Cu alte cuvinte, Diana Țopa a primit 10 milioane de lei de la Victor și Viorel Țopa, prin intermediul Firmei Aero Fligt limited, firmă implicată în numeroase scandaluri internaționale. De aici începe partea interesantă a poveștii pe care v-o povestim astăzi. Milioanele despre care vorbim și care i-au bulversat pe oamenii legii români au stat la baza demarării unei anchete – o anchetă care scoate la iveală întreaga rețea de spălare de bani iliciți.
Anchetatorii au reușit să stabilească următoarele lucruri și anume că, pe lângă AEROFLIGHT LIMITED în schemele de spălare de bani mai sunt implicate alte două companii, devenite celebre după mașinațiile rudelor și prietenilor Dianei ȚOPA – este vorba despre Diamond Trading LTD și Atrium Limited, companii legate de un singur nume VICTOR ȚOPA, nașul de cununie a lui Andrei Năstase. Nu l-am menționat degeaba pe Andrei Năstase, pentru că și el face parte din schema spălării milioanelor de euro, dar să le luăm pe rând.
După o serie de manipulații financiare, în aprilie 2010, la numai jumătate de an de la numirea lui Vlad Filat în funcție de prim-ministru, DIAMOND TRADING firmă controlată de Victor și Viorel Țopa, extrage din Victoriabank 1121630 dolari sua și îi transferă în RIGA pe propriile conturi. De pe conturile din Riga banii ajung pe contul unei alte firme căpușe din ofshore- BRAMCO Busines Corporation, gestionată de Eugeniu Șlopac, șef la ASITO. Ulterior banii ajung pe conturile unor persoane fizice foarte interesante spnem noi:
88 mii USD la Crețu Victor,
88 mii USD la Bușuleac Mihail (magistrat și vice-ministru al Justiției în perioada de glorie a lui Victor Țopa și Petru Lucinschi)
88 mii USD la Valeriu TANASIEV
88 mii USD la Ursu Fiodor
44 mii USD la Ursu Fiodor (încă o tranșă)
32 mii USD la Grebincea Ștefan
6,5 mii USD la Șlopac Victor (fiul lui Eugen)
606 mii USD la Șlopac Eugen (manager la ASITO).
Toate persoanele de mai sus au legătură cu Victor Țopa și, atenție, compania de asigurare ASITO. Vă veți întreba probabil ce treabă are Victor Țopa cu persoanele din managementul ASITO, companie despre care se știe că este controlată de raiderul NR1 – Veaceslav Platon. Răspunsul e la suprafață – business comun, iar cifrele exacte de 88 de mii de USD care le-au fost împărțite șefilor de la ASITO de pe conturile unei firme off shore demonstrează un singur lucru – Țopa le-a achitat partea fiecăruia (DOLEA, cum spun moldovenii), o dole achitată în urma unei lovituri reușite.
Ca să înțelegeți că firmele menționate mai sus au o legătură directă între ele, iar clanul nici măcar nu se sfiește să ascundă acest lucru, vă mai oferim un detaliu. În aceeași perioadă în care buzunarele celor enumerați mai sus au fost umflate cu un milion de USD, Aero Flight Limited, transferă pe contul Diamond Trading, firmă de la care au ajuns banii la oamenii din ASITO, suma de 15 825 USD. Diamond, la rândul său, transferă acesti bani lui ADRIAN GÂȚU, directorul Jurnal Trust Media, prietenul de-o viață a familiei Țopa. Da, anume acel Jurnal TV care vă povestește despre statul capturat în unison cu Natalia Morari, amanta lui Chiril Lucinschi, un alt membru al clanului.
Vă veți întreba probabil de ce Țopa și acoliții lui au acționat practic deschis, fără să se asigure că nimeni nu va afla despre mașinațiile lor. E simplu. Cine putea să îi tragă la răspundere dacă în funcția de prim-ministru tocmai fusese numit Vlad Filat, iar susținerea lui era un lucru bătut în cuie.
 
Așadar, în afară de șantajul de la Victoria Bank, mulgerea Aviației Civile, primul Atac rider asupra BEM, Tentativa de preluare a AIR MOLDOVA, lucruri despre care s-a mai scris și s-au prezentat proble, la activul Clanului Țopa și Filat mai poate fi trecut fără ezitare și ASITO-ul. Și dacă și asta vi se pare puțin, ca să vă întărim convingerea că păienjenișul corupției creat de Țopa în Moldova înflorește, vă mai oferim câteva detalii.
De data asta este vorba de o altă legătură interesantă dintre AERO FLIGHT LIMITED, compania care a vândut ilegal avionul Angelei Merkel în IRAN, cu Atrium Limited, firmă controlată de Viorel Țopa și nefratele acestuia Victor prin intemediul rudei prin alianță Răzvan Paveliu. Așadar, Paveliu, transferă de pe conturile Atrium Limited din Letonia pe conturile AEROFLIGHT 1.250.000 și alte 200 de mii USD din aceeași bancă AS ABLV BANK.
Traseul de mai departe al acestor bani este unul foarte interesant. 825 de mii de dolari, convertiți în EURO ajung pe conturile EUROLEASING SRL din Moldova, firmă a lui Victor Țopa, iar 200 de mii de euro sunt transferați la RHEINSTEIN MEDIA MANAGEMENT GERMANY, care, la rândul său, îi transferă la data de 1 martie 2010 pe conturile Jurnal de Chisinau Plus SRL. Încă 180 de mii de USD ajung numai peste trei zile din nou pe conturile Jurnalului.
Din aceiași bani sunt suplinite cardurile membrilor familiei lui Victor Țopa, iar o parte ajung la Diamond Trading SRL. Astfel legăturile dintre toate firmele enumerate mai sus devin acum evidente, precum devine evident și cine este beneficiarl direct al acestora – VICTOR ȚOPA, tot el și proprietar al Jurnal Trust Media.
Apropos despre jurnal TV, conturile acestei televiziuni, au fost alimentate cu bani murdari din păienjenișul financiar creat de clan cu 3 miliaone 570 mii de euro doar prin intermediul AERO FLIGHT LIMITED. Cam mulți bani pentru o televiziune a poporului, nu vi se pare? Propaganda costă foarte mult. Dar tot ce v-am povestit până în aest moment e floare la ureche pe lângă ce ce urmează.
În Piața Marii Adunări Naționale sunt instalate corturi. Câteva persoane chiar trăiesc în ele și sunt convinse că luptă pentru o cauză nobilă, iar liderul lor – Andrei Năstase este mesia care va salva Republica Moldova. E dreptul lor să creadă ce vor și să protesteze cum vor. Doar că, Andrei Năstase nu e nici pe departe Mesia și vă explicăm din ce cauză.
În perioada 2009-2013 Pe conturile ANNEI NASTAS de 77 de ani a fost transferată suma de 101 mii EURO. Potrivit anchetei, BANII de proveniență necunoscută au venit de pe conturile companiei Țopilor AERO FLIGHT LIMITED. Din întâmplare probabil, Anna Nastas este MAMA LUI ANDREI NĂSTASE finul de cununie a lui VICTOR ȚOPA.
Ce legătură are Anna Nastas cu firma offshore AERO FLIGHT LIMITED ? Nici ea nu știe, așa cum nu știe cât costă casa pe care Andrei Năstase a înscris-o pe numele ei. Iată cum arată castelul pe care andrei l-a scris pe numele mamei.
Nici soacra lui Andrei Năstase nu a rămas pe conturi fără bani murdari furați în Moldova și stocați în Offshore-urile lui Țopa. În aceeași perioadă, aceasta a primit de la Aero Flight Limited suma de 96 de mii de EURO.
În afară de mama și soacra lui Nastase, pe aceeași cale au mai primit bani următoarele persoane fizice:
73 000 USD Țopa Ana, soția lui Victor Țopa
202 211 USD Voronovici Ion, administrator al EXICOM SRL, fondat de Victor Țopa
253317 USD Calistru Oleg, administrator al TERMODAVA SRL, fondată de Țopa Vladimir
54 895 USD – Alexandru GUȚU, Administrator Centru DIagnostic German (proprietar Țopa V)
40 000 USD ROGOV ALEXEI, fost director al AIR MOLDOVA
54919 USD Adrian Gâțu – director al Jurnal Trust Media.
Să ne întoarcem însă la Andrei Năstase și banii aterizați miraculos pe conturile mamei și soacrei acestuia. În afară de cele 100 de mii de euro parveniți direct de la Aeroflight Limited, pe conturile mamei lui Andrei au fost vărsați și alți bani de o proviniență dubioasă, or în total, iubitorul de haine scumpe și cine copioase la restaurantul CARMEL, a extras de pe conturile ANNEI NASTAS – 5 milioane 662 mii 129 lei în numai trei ani. Banii de la mama de pe cont au fost legalizați în felul următor:
Andrei Năstase a procurat 2 loturi extravilan în Chișinău, 3 loturi de construcție și-a construit o casă de locuit și-a luat un apartament. Nici Teleneștiul nu l-a putut uita, acolo și-a luat 7 terenuri extravilan și 5 loturi de construcție. O parte din bani a decis să-i păstreze cash, o a înregistrat o tranzacție prin care a cumpărat de la propria soacră 25 de ari în comuna Bubuieci.
Banii fugăriți prin conturile lui Victor sunt furați și dobândiți ilicit. Ei sunt defapt banii noștri. BEM, VICTORIA BANK, AIR MOLDOVA, ASITO, peste tot sunt oamenii și schemele Țopilor, scheme protejate inclusiv de al Vostru Vlad Filat, judecat pentru corupție. Scheme prin care suntem sărăciți zi de zi. Scheme, care atunci când sunt atinse de oamenii legii, provoacă războaie politice și generează revoluții prin utilizarea celor mai josnice metode de manipulare a maselor cu ajutorul televiziunilor finanțate cu milioanele furate de la noi.
Există în Frankfurt o clădire impresionantă, care poarta numele de MESSETURM. Aici își are biroul Victor Țopa. Ultima dată anume aici s-a întîlnit cu Andrei Năstase. Se întâmpla la numai câteva zile după mitingul eșuat de pe 24 aprilie, miting care a degenerat in violențe. De paști, pe atunci când scria postări sponsorizate din frankfurt pe Facebook, Năstase a mers la Victor Țopa finanțatorul instabilității politice din republica Moldova din 2009 încoace.
După cum vedeți, din poze, Victor gesticulează aprins explicând pașii pe care trebuie să-i facă Năstase la Cișinău, iar acesta își ascultă cuminte șeful. Pozele Today.MD demonstrează o dată în plus câtă demnitate și adevăr este în întrega platformă condusă de Năstase pe banii lui Țopa, or iată ce declara el la data de 23 MAI 2016, fiind întrebat când s-a văzut pentru ultima dată cu Victor Țopa:
A urmat prânzul la restaurantul din apropiere, un restaurant de fițe, în care nu oricine își permite să intre. După cina de taină din restaurantul din apropierea MesseTurm, în care protestatarii din PMAN nu credem că vor ajunge vreodată, Andrei Năstase, întruchiparea demnității și adevărului, împreună cu Victor Țopa s-au îndreptat înapoi în clădirea fastuoasă, clădire în care au ambii birouri:
Întrebat la Aceeași conferință de presă dacă a mai fost însoțit de cineva la ultima întâlnire cu Țopa, Andrei Năstase a mințit din nou, fără să uite să ne declare jurnaliști de proastă calitate. Nu vom comenta acuzațiile lui Andrei și vă vom arăta alte poze în care, din aceeași mașină în care Andrei se află împreună cu Victor Țopa mai coboară și Marin Ciobanu, fostul șef al Zonei Economice Libere din BĂLȚI, un PLDM-ist înflăcărat, numit în funcție de Filat și dat afară cu puțin timp în urmă.
Ce credeți că l-a făcut pe Ciobanu, să jertfească cu propria familie și să meargă la Frankfurt de Paște ? Ce îi leagă, totuși pe cei trei? Ce au avut de discutat omul lui Filat, un lider al unei Platforme Civice și un criminal cu acte în regulă, îndată după protestul de pe 24 aprilie? Sunt întrebări la care ar trebuie să obțină răspunsuri în primul rând susținătorii Platformei DA, or pentru noi, totul este destul de clar de mai multă vreme. Ceea ce au înțeles deja oamenii este că Năstase a mințit din nou, iar legătura dintre PLDM, ȚOPA FILAT și PLATFORMA DA este acum evidentă și nu poate fi combătută de nimeni.
Apropos de conferința de presă amintită anterior, Năstase nu a mințit numai într-un singur loc, că are un Mercedes și o casă în Frankfurt.
Chiar și nemții nu își permit să trăiască așa cum și-o permite Năstase și Țopa. Magazinile ieftine din Germania sunt evitate de acești luptători pentru putere. Oligarhilor moldoveni le place să-și cumpere proviiziile în magazinele scumpe cu specific rusesc. Drept dovadă vă mai prezentăm un set de poze despre shoping-ul pe care Năstase l-a făcut la unul dintre aceste magazine, împreună cu soția și fostul șef al ZEL BĂLȚI pentru masa de paște, masă pe care au ținut cu tot dinadinsul să existe produse rusești dintr-un magazin pe care nemții îl cnsideră scump, aflat la câțiva kilometri de casă.
Culmea, în imediata apropiere a casei lui Andrei există un Magazin LIDL, în care prețurile sunt de câteva ori mai mici. Găsești în el orice, nu și aerul aristocratic al magazinelor scumpe.
După ce ați văzut circuitul banilor prin conturile lui Țopa și remunerarea regească pe care o primește Năstase, vă întrebați probabil de unde ia clanul atâția bani. Afacerea AIR-MOLDOVA, MULGEREA AVIAȚIEI CIVILE, PRELUAREA VÂNZĂRILOR BILETELOR, PRIMELE ATACURI RIDER ASUPRA BEM, DEPOSEDAREA DE ACȚIUNI DE LA VICTORIA BANK, ATACUL ASUPRA ASITO, toate acestea au contribuit esențial la îngrășarea conturilor clanului, clan din care face parte și Vlad Filat, clan care a fost la putere pe aproape întreaga perioadă de existență a Republicii Moldova. Mai există însă și scheme despre care nu s-a vorbit până acum, sau s-a vorbit foarte puțin. Una dintre ele este implicarea în traficul de armament.
Moldova. Chișinău. Sfârșitul anilor 90. Orășelul AEROPORT. În birourile Air Moldova International SRL se produce un film de prezentare al tinerei companii, care printr-un atac raider, însoțit de corupție la cel mai înalt nivel, tocmai a preluat toate zborurile internaționale de la ÎS Air Moldova. În timpul atacului rider unul dintre directorii companiei moare într-un mod suspect, iar organele de forță demarează un dosar penal pe care îl mușamalizează până la urmă. În cadrul regizat moldovenește apare, lucrând la un computer, proprietarul companiei – criminalul Victor Țopa. Puțini știu asta, dar după peretele biroului în care e filmată secvența, chiar în acele clipe se fac tranzacții de milioane – acolo își închiria spații și își dislocase reprezentanța Victor But – cel mai mare traficant de arme al tuturor timpurilor. Protagonistul filmulețului se cunoaște foarte bine cu vecinii de peste perete. Victor BUT și Victor ȚOPA au făcut afaceri împreună, iar despre asta se spune în mai multe rapoarte internaționale, în care avioanele moldovenești de tip Iliușin 76 au fost implicate în transportarea armamentului, inclusiv tranzitând aeroportul din Oostende, Belgia, aeroport devenit celebru grație lui Victor BUT.
Belgia. Aprilie 2016. Pe aeroportul din Oostende aterizează un Boeing 747 de tip cargo. Boeing-ul aparține unei firme aeriene înregistrate în Moldova. Este vorba de bordul ER-BAM – avionul care a scandalizat opinia publică europeană după ce mai mulți jurnaliști au realizat investigații din care reiese că acesta transporta armament în Libia. Cel puțin 12 zboruri din Belgia spre Libia au fost operate de uriașul zburător sub pavilion moldovenesc.
Avionul cu pricina a fost vândut în Republica Moldova din Germania. Cine credeți că a fost implicat direct în tranzacție dacă nu Victor Țopa. În Moldova avionul e înregistrat în momentul în care la Guvernare se află nimeni altul decât Vlad Filat. Defapt au fost înregistrate doua astfel de nave, la bordul uneia dintre ele Filat chiar și-a făcut și fotografii, pe a doua și anume ER BAM filat a decis să nu o arate publicului.
Chiar și pentru Germania, de unde trage sforile Țopa, tranzacțiile aviatice sunt subiect de știre. În Moldova însă, tranzacția cu un 747 de 200 de milioane de dolari a ramas în umbră, pentru că așa a trebuit să rămână și pentru că destinația Boeingului cu pricina era cunoscută doar de cel ce a organizat tranzacția și cel ce a asigurat-o în Moldova.
Presarii din UE au luat la ochi acest avion pentru că staționa prea mult în Oostende, or un avion de genul acestuia nu poate sta pe loc – staționarea lui generează pierderi enorme. Nu era normal ca un Boeing să zboare o singură dată în câteva săptămâni. Un singur lucru putea face rentabil aceste zboruri rare – doar traficul cu armament poate genera bani în asemenea cazuri. Bani atât de necesari pentru revoluție. Revoluția lui Victor și Vlad. Revoluția lui Andrei
Pe când era la libertate Filat zbura nestingherit la Frankfurt, unde punea la cale revoluții împreună cu Victor Țopa. Acum că principalul său aliat din Moldova stă în pușcărie, Țopa e nevoit să ia decizii de unul singur și să-i dea instrucțiunile lui Andrei, chiar în fața sediului din MesseTurm – cuibul în care se ascunde, turnul de control al revoluției crizantemelor, o revoluție în care Victor Viorel Andrei și Vlad sunt gata să verse sângele oamenilor doar pentru a reveni la putere, putere pe care au avut-o aproape pe tot parcursul existenței Republicii Moldova – Alături de Lucinschi, sau de PLDM.
sursa: today.md

About Author

admin