Luna mai aduce evenimente frumoase! Primarul Capitalei spune ce ne așteaptă în următoarele săptămâni

Primăria Chișinău planifică mai multe evenimente frumoase în următoare perioadă. Cel puțin asta declară primarul general Ion Ceban. Edilul afirmă că primele de acest fel pot fi organizate pe 15-20 mai.

„Am zis că în acest an vom face foarte multe evenimente, cel puțin planificăm. Dar vrem să le planificăm așa ca să nu existe interpretări. Dvs. știți poziția mea în ceea ce ține de sălile de concert, teatre. Noi am avut situații mai dificile în acest sens în comunicare cu autoritățile centrale. Deși am spus că ar fi o absurditate să le ținem închise, atâta timp cât avem transport public mega aglomerat și nu putem să ne ridicăm la alte așteptări ale locuitorilor municipiului Chișinău. Dar trebuie să facem acum ce stă în forța noastră. 

Eu sper să nu ne amestece în campania electorală, că acuș iarăși o să existe tot felul de interpretări. Ceea ce îmi doresc eu foarte mult, este să aducem oamenii de valoare sub alt context, așa cum a fost la ziua orașului. Eu sper că pe 15-20 să dăm startul la unele lucruri frumoase. Pe 1 iunie am putea da startul la ceva frumos, cu un program în aer liber în special”, a precizat acesta. 

Amintim că ieri s-a organizat campania „Dăruim lumină” destinată personalităților din domeniul culturii.

About Author

admin