Magistrata Domnica Manole a contribuit la închiderea postului de televiziune NIT

558-domnica-manoleee-840x420

Judecătoarea Domnica Manole a fost marți în centrul atenției publice, iar despre activitatea s-a în calitate de judecător s-a scris multe. Unii au lăudat-o, alții au scos la iveală petele negre (nu puține) din ultimii ani. Totuși, nimeni nu a menționat că această judecătoare, despre care liderul Platformei Da susține că e un exemplu, a fost una din cea care a contribuit la închiderea postului de televiziune NIT, acum câțiva ani.

Anume ea, în anul 2012, în calitate de judecătoare la Curtea de Apel Chișinău a aprobat interzicerea difuzării postului respectiv de televiziune.

Astăzi, liderii Platformei DA au prezentat-o ca pe o „eroină” care luptă cu sistemul, dar nimeni nu și-a adus aminte de acel episod din activitatea judecătorească a Domnicăi Manole, nici faptul că este vinovată de condamnarea Republicii Moldova în câteva dosare la CEDO, nici că va rămâne în istorie ca judecătoarea cu cele mai multe mașini – 12 la număr. Iar probabil mulți au uitat episodul din 2008, când Domnica Manole a fost înregistrată în timp ce îi dădea consultații lui Eduard Mușuc cum să procedeze într-un dosar în care era vizat. Oare asemenea justițiari vrea s promoveze actuala opoziție?

sursa: moldova24.info / foto: zdg.md

About Author

admin