Maia Sandu pusă la punct de Mihai Ghimpu, declarând-o parte a clanului mafiot „Țopa-Țopa”

Liderul PL, Mihai Ghimpu, este foc și pară pe Maia Sandu, președinte PAS, care a declarat, zilele trecute, că liberalii ar trebui să treacă filtrul de integritate. Mihai Ghimpu s-a arătat indignat, pe Facebook, că o astfel de revendicare vine din partea ”complicilor la furtul miliardului”.

”Complicii furtului miliardului, care au legiferat prin votul lor deliberat jaful secolului prin Hotărâre de Guvern, căci doar în baza acestei hotărâri s-a putut fura miliardul din Banca Națională, fiindcă așa le-a zis șefu de PLDM, acum vor ca liberalii, care i-au scos în vileag, să treacă (culmea!!!) testul de integritate!!! Cum se spune pe la noi, c…a apucă prăjina…”, a postat Mihai Ghimpu.

”La capitolul integritate, noi, liberalii, nu avem probleme și sunt sigur că e aproape ziua, în care propaganda “salvatorilor națiunii” nu va mai merge. Lumea informată cunoaște, că liberalii n-au furat, n-au trădat și n-au făcut și nici nu fac parte din grupările mafiote, care luptă pe viață și pe moarte între ele pentru a-și “ferici” poporul, după ce l-au furat atâția ani! Testați-vă voi unul pe altul, că aveți de ce și pentru ce, dar asta n-o să vă ajute mult timp, pentru că oricum va veni ziua, când o să răspundeți – care pentru votul iresponsabil, care pentru hoție și jaf”, a mai spus fruntașul liberal.

sursa: Timpul.md

About Author

admin