Maratoane de vaccinare // Ion Ceban: Invităm toată populația eligibilă, inclusiv, să se vaccineze și cu doza a 3-a

Maratoanele de vaccinare anti-Covid, în parteneriat cu HoReCa, continuă. Primarul general Ion Ceban a venit cu mulțumiri către toți agenții economici implicați în susținerea și motivația cu vouchere pentru toți cei care doresc să se vaccineze.

„În toate zilele de sâmbătă și duminică, în decembrie, vom avea asemenea maratoane cu diferite rețele de restaurante și cafenele – maratoane în toate sectoarele. Invităm toată populația eligibilă și pentru revaccinare cu doza 3. De Crăciun și Anul Nou troleibuzul de vaccinare va staționa în Piața Marii Adunări Naționale. Toate informațiile le vom face publice”, a declarat Ceban.

Primarul a rugat ca, în pofida cazurilor în descreștere, cetățenii și locuitorii să fie prudenți în perioada sărbătorilor.

„În Chișinău, în acest an, sunt foarte multe locații amenajate de sărbătoare, în toate sectoarele. Parcurile, zonele verzi, scuarurile, străzile centrale, aleile. Aceste locații vor fi suplinite până în ziua de Revelion. Din acest weekend au început a fi amenajate târguri de Crăciun și târguri cu implicarea agenților economici. Astfel de locații vor fi amenajate în toate sectoarele.

În Piața Marii Adunări Naționale va fi amenajat un orășel al copilăriei, cu mai multe caruseluri pentru cei mici și va fi deschis în curând”, a precizat Ceban.

About Author

admin