Masacru în California: 14 persoane ucise

A fost identificat unul dintre presupușii autori ai atacului armat care miercuri a făcut 14 morți la San Bernardino, în California. Bărbatul este angajat la serviciile medicale ale orașului, a informat cotidianul LA Times, citat de AFP, scrie agerpres.ro.

Cel puţin doi atacatori au deschis focul în timpul unei petreceri la centrul de servicii sociale. 14 persoane au murit, iar alte 17 au fost grav rănite. Atactatorii au reșit să fugă de la locul tragediei. Poliţia a deschis focul asupra unui vehicul de teren, la aproximativ trei kilometri de locul atacului, iar un bărbat şi o femeie cu arme de asalt, pistoale şi haine de luptă au fost ucişi, a anunţat comandantul poliţiei din San Bernardino, Jarrod Burguan. O a treia persoană care a fost văzută fugind în apropierea locului confruntării a fost reţinută, dar Burguan a precizat că nu este clar dacă avea vreo legătură cu atacul.

Bilanțul acestui atac armat este cel mai grav de la masacrul comis în decembrie 2012 în școala Sandy Hook din Newtown, unde 26 de persoane au fost ucise, dintre care 20 de copii.

About Author

admin