Mesajul Ingăi Ionesii după demisie și mulțumirile aduse echipei de la Primărie: Nu este deloc ușor să realizezi reforme

Fostul viceprimar Inga Ionesii a venit cu un comentariu după ce și-a dat demisia. Aceasta i-a mulțumit edilului pentru încrederea oferită.

Domnul Primar General, nu sunt persoana care public își exprimă emoțiile și gândurile, dar vreau să vă mulțumesc pentru încrederea care ați avut-o atunci când ați acceptat să fiu parte a echipei pe care o conduceți, pentru cooperare și susținere în mai multe proiecte care au fost lansate, multe inițiative își așteaptă rândul, dar sunt sigură ca tot ce a fost lansat și este în proces – este pentru beneficiul orașului și celor care locuiesc în el.

Nu este deloc ușor să realizezi reforme și să faci regulă acolo unde acest lucru nu s-a dorit mulți ani, mereu o sa fie cei care critică și cei care sunt gata să muncească și să contribuie la schimbarea lucrurilor spre bine, de aceia vă doresc Dumneavoastră și echipei multă răbdare și putere pentru a realiza sarcinile impuse, iar eu la rândul meu, indiferent unde voi fi, mereu sunt la dispoziția echipei pentru un suport și susținere”, a declarat aceasta.

Ionesii afirmă că acest oraș poate fi alt fel, merită a fi altfel și oamenii pot trai mai bine, doar dacă o să se muncească împreună și va fi unitate în acest deziderat.

About Author

admin