Mocanu: Dreapta, îngropată de ambițiile lui Năstase

Liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va exista un candidat unic al partidelor de dreapta la alegerile prezidențiale. Potrivit acestuia, de vină este Andrei Năstase care s-a autoimpus drept candidat unic încă în momentul în care a pornit campania privind organizarea alegerilor prezidențiale. Astfel acesta nu a lăsat loc de dialog pentru existența măcar a unei mici posibilități ca altcineva decât el să fie candidat unic al partidelor de dreapta.

Astfel atât Maia Sandu, cât și Iurie Leancă s-au văzut în situația în care să susțină fără ca măcar să se pună la vot candidatura unică a lui Năstase și fără șanse să fie ei candidați.

„Iurie Leancă și Maia Sandu sunt atacați la Jurnal TV din motivul că Năstase a fost lansat în spațiul public ca și candidat unic din momentul când s-au pornit discuțiile despre alegeri prezidențiale. Această diversiune împotriva Republicii Moldova (alegeri prezidențiale directe n.red) a fost inițiată ca Năstase să fie singurul candidat. Ei nu au avut niciodată în gând să sprijine pe altcineva. Ei vor fi tolerați la Jurnal TV în măsura în care se vor înhăma la carul lui Năstase”, a declarat Sergiu Mocanu.

Potrivit lui Mocanu, aceste manevre ale lui Năstase lasă fără șanse dreapta. „Sandu, ca și Năstase și alți candidați ai dreptei, nu au șanse. Dacă ar fi avut un candidat unic sau comun, mai aveau șanse să treacă în turul doi. Acum, când se creează impresia că vor candida toți, nici nu vor ajunge în turul doi”.

sursa: moldova24. info

About Author

admin