Moldova fără LEANCĂ, Moldova cu VORONIN! Filat l-a mazilit pe Leancă cu mâna lui Voronin

Ieri scriam pe Moldova24 despre faptul că între Voronin și Filat a existat înțelegerea de a-l mazili pe Leancă, iar pretextul invocat de Voronin (la cererea lui Filat) va fi prezența Ministrului Maia Sandu în lista propusă de Leancă.

În timpul declarațiilor de după ședința Parlamentului, Vladimir Nicolaevici, care a acceptat să fie mireasa lui Filat, a invocat un singur motiv real pentru votul împotriva guvernului Leancă – Maia Sandu nu își are loc în lista de Miniștri. Restul „motivelor” au fost într-atât de vagi şi idioate încât nici el nu a înţeles ce a spus.

Nu încerc să aduc acum elogii portalului Moldova24, care a avut din nou dreptate.

Vreau să înţelegeţi un singur lucru, dragi cititori – spre deosebire de presa aservită, aflată în slujba lui Filat (nu a PLDM-ului), plătită din banii furați de la BEM, noi ne facem onest meseria şi operăm doar cu fapte concrete, nu cu speculări, iar ceea ce scriem despre un actor politic sau altul este adevăr pur. Aveţi destul timp la dispoziție să recitiţi articolele publicate pe Moldova24, care se referă la politicieni și să vă mai convingeți o dată că orice cuvânt scris despre ei a fost adevărat.

La fel de adevărat este că deocamdată Filat şi-a atins scopul. Şi anume el este cel care l-a trimis astăzi la plimbare pe Leancă. Că avea scopul să-l distrugă pe Leancă o confirmă declarând în contextul conflictului existent dintre ei: „Am capacitatea sa depăşesc interesul personal.”

Acest parvenit de Lăpuşna nici nu mai încearcă acum să ascundă că a avut interes personal în detronarea lui Leancă.

Scriam despre acest conflict cu mult timp în urmă. Ne săreau în cap toţi agaricii din slujba ţărănaşului verde şi mai că nu ne cereau să cădem în genunchi şi pupând pantofii şefului (lustruiţi deja de limbile şi buzele lor) să ne cerem scuze de la catastrofa politică FILAT.

Ageastă greşeală electorală încearcă să vă mintă în continuare, iar aliat îl are pe Voronin, cel pe care îl blama şi căruia îi promitea în public că va trebui să răspundă pentru crimele regimului comunist.

Nu liberalii sunt de vină pentru picarea de astăzi a lui Leancă.  FILAT este cel care a aranjat totul. El personal i-a trimis pe liberali la plimbare, făcând tot posibilul ca ei să nu voteze guvernul. În timp ce îi rezolva pe liberali, cocheta în secret cu Voronin și, împreună, hlizindu-se ca niște hiene, au pus la cale toate scenariile posibile de desfiinţare a lui Iurie Leancă.

Scenarii pe care le-am deconspirat de fiecare dată şi pe care vom continua să le deconspirăm.

Autor: Gabriel Călin / sursa: moldova24.info

About Author

admin