Moldova24 îi oferă o mașină împrumut soției lui Filat, Angela Gonța

Profund marcat de faptul că soția lui Vlad Filat și-a stricat din nou Toyota, colectivul de jurnaliști neplătiți din BEM al MOLDOVA24 a decis să-i ofere în folosință Angelei Gonța o mașină. Nu de alta, dar vrem să o scutim pe soția liderului flămând de apariția unor noi fotografii cu vreun S-class de prin Frankfurt, vreun Porsche Macan, împrumutat de la Olga Roman sau cu un Mercedes GLC, cu mandat eliberat direct de BEM.

Mașina pe care suntem gata să i-o oferim nu are istorie negativă și chiar a fost sfințită. Este vorba despre mașina redacției, un Mercedes Vito alb ( îl puteți vedea în celebrul video în care Filat e adus la CNA). Mașina e mult mai încăpătoare decât Mercedesul dăruit de Filat prin BEȚ – în ea încap aproape toți susținătorii PLDM – 7 locuri + șoferul-admin.

Mașina poate fi ridicată mâine în fața Penitenciarului 13 (vizavi de Pticică), numai cu o singură condiție – dacă Angela ne răspunde sincer la o întrebare: Chiar îl crezi pe Filat nevinovat?

Menționăm că redacția Moldova24 a luat această decizie după ce Angela Gonța a postat un mesaj pe Facebook în care anunță că automobilul său, Toyota, s-a defectat din nou și că ea va trebui să se plimbe cu o altă mașină.

gonta

Reamintim că acum două luni Angela Gonța a publicat o imagine cu aceeași Toyota care se afla la reparație.

gonta masina
Prin postarea respectivă, soția lui Filat se justifica în fața internauților care au criticat-o pentru faptul că, în aceeași perioadă, fusese surprinsă la volanul unui Mercedes luxos de ultimă generație care, potrivit presei, ar fi fost un cadou din partea lui Vlad Filat. Angela Gonța a negat atunci că automobilul de lux îi aparține, explicând că a împrumutat-o de la o cunoştință cât timp Toyota sa se află la service-ul auto. Presa însă a descoperit noi detalii din care reiese că Mercedesul a fost dăruit de Filat prin aceeași schemă ca și restul bunurilor procurate din banii BEM. Mașina a fost cumpărată pe numele şoferului familiei, Beț Veaceslav, care îndată după procurare a perfectat şi un mandat pe numele Angelei Gonța, transmițându-i maşina practic în folosință.

Moldova24

About Author

admin