Moldovenii salută abordarea pro-Moldova a PDM: va încuraja oamenii plecați peste hotare să revină acasă

Noua abordare a Partidului Democrat din Moldova, care se poziționează ca formațiune pro-Moldova, este salutată de către cetățeni. Oamenii spun că o politică orientată spre nevoile moldovenilor va încuraja oamenii să revină din străinătate și le va crea condiții decente de trai acasă.

“Mă bucur că Partidul Democrat și-a trasat prioritățile asupra omului și asupra țării. Cea mai mare bogăție a acestui neam este omul. Și el, dacă va fi fericit pe meleagul nostru, nu va pleca în străinătate, nu-și vor lasă mamele copiii, soții, părinții”, spune o femeie din Chișinău, intervievată de Publika TV.

În opinia unui alt locuitor al Chișinăului, este nevoie de o politică bună, adaptată la condițiile noastre și care ar urma să fie permanent modificată, în așa mod ca să atragă oamenii care au plecat peste hotare să revină în țară.

“Eu vreau să văd în viitor o țară independentă, să nu mergem nici într-o parte, nici în alta, ca țara noastră să poată singură să se descurce, să producă, să poată vinde, în această țară să putem lucra, să putem învăța”, și-a anunțat așteptările o altă femeie.

Precizăm că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a anunţat anterior că priorităţile din programul de guvernare pentru perioada următoare vor fi decise de către cetăţeni. Echipa partidului va colecta propuneri de la oameni, astfel încât voinţa poporului să se regăsească în acţiunile guvernării.

sursa: hotnews.md

About Author

admin