NĂSTASE RECUNOAȘTE INFORMAȚIILE DIN KIV-FRA2: DA AU EXISTAT TRANSFERURILE!

nastase frankfurt

Investigația Kiv-Fra2 a avut dreptate! Năstase recunoaște că a pus sute de mii de euro pe conturile mamei și soacrei

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase, finul interlopului Victor Țopa recunoaște că a pus sute de mii de euro pe conturile mamei și soacrei sale.

Acesta a fost nevoit să recunoască în cadrul unei emisiuni la N4 că într-adevăr a depus acești bani pe conturile rudelor, doar că potrivit acestuia, ar fi vorba de bani proveniți din activitatea sa de avocat.

Potrivit lui Năstase a depus acești bani pe conturile a două persoane la care ține mult – mama și soacra, asta chiar dacă mama sa declara săptămâna trecută la un post de televiziune că nu știe nimic de acești baniu și că în genere este nevoită să economisească din pensie pentru o intervenție chirurgicală.

Amintim că o investigație realizată de Today.MD dezvăluie mai multe scheme și operațiuni financiare frauduloase în spatele cărora au stat Victor și Viorel Țopa precum și apropiații acestora. În investigație apare și numele lui Andrei Năstase, care se plimbă în Germania cu un automobil de aproape 100 de mii de euro. Andrei Năstase pare să fi primit sume enorme de bani pe care a încercat să le ascundă pe conturile rudelor sale. „Astfel, în perioada 2009-2013 pe conturile Annei Nastas de 77 de ani (mama lui Andrei Năstase) a fost transferată suma de 101 mii de euro. Potrivit anchetei, banii de proveniență necunoscută au venit de pe conturile companiei Țopilor AERO FLIGHT LIMITED. Nici soacra lui Andrei Năstase nu a rămas pe conturi fără bani murdari furați în Moldova și stocați în Offshore-urile lui Țopa. În aceeași perioadă, aceasta a primit de la Aero Flight Limited suma de 96 de mii de euro”, se menționa în investigație.

About Author

admin