Năstase face pipi, iar Ungureanu e reținut de poliție (VIDEO, FOTO)

Jurnalistul Vadim Ungureanu a fost reținut de poliție, în timpul unei acțiuni de protest, organizată în centrul capitalei.

Poze făcute de Vadim Ungureanu în sectorul de poliție, după reținere

Acesta este acuzat de huliganism, după ce a instalat în fața primăriei Chișinău statuia „primarului care face pipi”, realizată după modelul unui celebru monument din Bruxelles. Ungureanu și-a exprimat, astfel, nemulțumirea că liderul PPDA, Andrei Năstase, nu a inclus în programul său problema WC-urilor publice din Capitală.

„În cadrul campaniei electorale i-am solicitat lui Andrei Năstase să includă în programul său un punct prin care va menționa că, după ce va fi ales în calitate de primar, va rezolva problema veceurilor publice. Am promis că dacă va face acest lucru, îi voi îndemna pe toți să îl voteze. Însă acest filfizon, care se crede mare politician, a decis că aceasta nu este o problemă serioasă pentru Capitală și și-a îndemnat susținătorii să mă atace”, a declarat Vadim Ungureanu, într-o intervenție live pe Facebook

„Cu această ocazie, am decis ca, în ultima zi de campanie electorală, să-i fac o surpriză. După modelul celebrului monument din Bruxelles, ”Băiatul care face pipi”, propun ca și în Chișinău să fie o altă statuie – ”Primarul care face pipi”.

Ungureanu a transmis live pe Facebook cearta sa cu polițiștii, pe care i-a acuzat că acționează la indicația liderului PDM, Vlad Plahotniuc, exact cum făceau anterior la cererea fostului șef al PDLM, Vlad Filat.

Amintim că Vadim Ungureanu a fost agresat de susținătorii lui Andrei Năstase, în timpul unei acțiuni de protest organizată în ziua lansării în campania electorală a candidatului unic Platformei DA și a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Ungureanu a lipit atunci pe o bio-toaletă afișe cu Năstase în pantaloni uzi. Manifestația a avut loc în timp ce Andrei Năstase își prezenta programul.

Sursa:  Politics.MD

 

About Author

admin