Năstase, pus la respect chiar la Jurnal TV

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase, finul oligarhului fugar Victor Țopa, pur și simplu s-a bâlbâit atunci când a fost întrebat chiar la televiziunea nașului său de ce își bate joc de mama sa, scrie Politics.MD.
Năstase a participat la o emisiune la Jurnal TV la care au fost permise și apeluri telefonice. După ce a fost contactat de o doamnă care l-a lăudat și al cărei nume Năstase nici măcar nu l-a reținut, acesta a fost telefonat de o altă doamnă din Ungheni care l-a întrebat de ce își bate joc de mama sa.

„El are mamă?” – a întrebat doamna. „Am” – a răspuns scurt Năstase. „Atunci de ce își bate joc de mama lui dacă o iubește așa de tare”, i-a răspuns doamna, spunând că a rămas șocată după ce a văzut reportajele televizate în care mama lui Andrei Năstase plângea la poartă.

Năstase a rămas pur și simplu șocat de aceste cuvinte și nu a găsit altceva decât să spună că reportajul a fost făcut de „televiziunile lui Plahotniuc”. El însă nu a explicat de ce mama sa în vârstă de aproape 80 de ani a primit pe conturile sale sute de mii de euro din partea unor companii care aparțin lui Victor Țopa, bani despre care mama sa nici măcar nu cunoştea.

Reamintim că mama lui Andrei Năstase s-a plâns anterior jurnaliştilor că nu are bani nici măcar de o intervenție chirurgicală de care are mare nevoie.

About Author

admin