Năstase a zburat din nou în Frankfurt. Vezi noua minciună

Jurnalistul Gabriel Călin îl deconspiră din nou pe Andrei Năstase. De data aceasta este vorba despre manipulare. Potrivit lui Călin, în timp ce lumea care urmărește postul N4 și emisiunea cu participarea lui Andrei Năstase și crede că aceasta e realizată în direct, Năstase se află de fapt la Frankfurt împreună cu nașul Țopa, iar emisiunea este de fapt o înregistrare pregătită din timp.

”Dacă cineva crede că Andrei Năstase se află acum în studioul N4, greșește, or Andrei urmărește emisiunea acum din Frankfurt, unde a zburat azi dimineață. Oamenii care au zburat cu el în avion susțin că stătea pe locul 18A.

E foarte frumos să privești din Frankfurt, alături de nașul Țopa, o emisiune în care spui că nu ai furat și nu l-ai ajutat să fure pe Țopa, cât de bun e Țopa, iar Țopa să te mângâie ca pe un cățel credincios. Mic, neajutorat, dar credincios.

Cinismul nu l-a anulat nimeni, dragi moldoveni care vă uitați în aceste clipe la minciunile lui Năstase „IN DIRECT”. Prostănacul a crezut că v-a mințit chiar și aici”.

De obicei, atunci când un talk-show politic este înregistrat acest lucru se face pentru a putea interveni în conținutul emisiunii și a-l redacta, emițând toate momentele negative pentru persoana promovată – în cazul nostru Andrei Năstase.

Nu e de mirare că anume N4 a recurs la acest procedeu, or este cunoscut atașamentul acestei televiziuni față de Filat, un vechi partener de afaceri și nu numai a lui Victor Țopa. Mai mult ca atât, și alte resurse media controlate de Filat au devenit după arestul acestuia fidele clanului Țopa.

sursa: democracy.md

About Author

admin