Nicu Țărnă și Dana Marchitan îl susțin pe Chiril Gaburici în circumscripția de la Ciocana

Interpretul Nicu Țărnă, frontmanul celebrei trupe Gândul Mâței, își declară public sprijinul pentru candidatul PDM la funcția de deputat, Chiril Gaburici. Amintim că ministrul degrevat al Economiei candidează în circumscripția 31 din Chișinău.

În cunosc pe Chiril Gaburici de mai mulți ani. În toți acești ani, a demonstrat responsabilitate, implicare, competență și, nu în ultimul rând, receptivitate. Sunt calități foarte importante ale unui profesionist”, a declarat Nicu Țărnă, într-o intervenție live pe Facebook.

Nicu Țărnă a declarat că apreciază capacitățile manageriale ale lui Chiril Gaburici.

”Pot spune că ești un manager cu literă mare. Împreună, am reușit să dăm viață unui val de gândire nouă, generația în blugi. Tu faci parte din generația în blugi. Cred că a venit momentul să demonstrezi calitățile tale și în forul suprem al statului Republica Moldova. Îți ținem pumnii, îți urăm baftă, mult curaj, multă încredere în tot ceea ce faci. Ai toată susținerea mea, a celor de la Gândul Mâței și a generației în blugi”, a mai spus Nicu Țărnă.

Și cântăreața Dana Marchitan și-a manifestat public sprijinul pentru Chiril Gaburici.

”Vreau ca sectorul în care eu locuiesc, sectorul Ciocana, să fie fumos datorită lui Chiril Gaburici. Vreau să vă urez să fie totul bine și succes în tot ceea ce faceți”
, a spus Dana Marchitan.

About Author

admin