Numărătoarea tragică de la Colectiv: 61 de persoane decedate

Încă o persoană, rănită în incendiul din Colectiv, a murit într-un spital din Germania. Numărul celor decedaţi a ajuns la 61. Ultima victimă este o femeie de 36 de ani, care a murit duminică, scrie digi24.ro.

Ioana Raluca Pănculescu, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, cu un avion militar.

De profesie psiholog, ea îşi pierduse ambii părinţi în urmă cu mai mulţi ani. Pentru că Goodbye to Gravity era una din formaţiile sale preferate, a mers în clubul Colectiv pentru lansarea albumului “Mantras of War” cu mai mulţi prietenii.

Ioana era în stare foarte gravă, având arsuri pe o mare parte din corp şi complicaţii digestive. Cei care au vecheat-o, cât a fost în spital, au fost verii săi. De altfel, pentru ca familia să poată sta alături de ea în Germania, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri.

La ora actuală, din datele centralizate la Ministerul Sănătăţii, în spitalele din Bucureşti sunt internate 23 de victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, 3 pacienţi în stare critică, iar 27 de pacienţi sunt trataţi în spitale din străinătate.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au murit 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai decedat o persoană. Alte 34 de persoane au murit până în 13 decembrie, numărul victimelor ajungând la 61.

About Author

admin