O nouă petiție pentru Vlad Filat! Vezi cine a semnat-o

Internauții au lansat o nouă petiție pentru salvarea lui Vlad Filat. De data aceasta ei nu mai vor proces public, ci direct eliberarea lui Filat:

Cerem autorităților să se implice în salvarea relației lui Vlad și Olga! Acest cuplu trebuie să fie împreună și să ne bucure ochiul cu noi filmulețe! Nu lăsați un amărât miliard să distrugă Dragostea! , se arată în partea motivantă a petiției.

Mai multe personalități de vază din domeniul politicului și al jurnalismului curvautohton au semnat petiția arătându-și astfel atașamentul față de Vlad Talif, pardon, FILAT. Printre aceștia se numără Vladimir Plahotniuc-Plahotniuc (scris de două ori, ca să fie clar că e anume el), Renato Usatîi Pokrâșkin, Natalia Morari din Taghil și chiar Angela Gonța din Gelozeni (nici ea nu mai poate lupta cu dragostea soțului ex-amant și sex-premier).

Nici Jurnaliștii BEM nu sunt o excepție și cred că locul lui Vlad nu e la pușcărie, dar alături de OLGA, cu Băsexu-n telefon și mâna la… coaliție.

Screen Shot 2016-05-31 at 1.20.21 PM

Screen Shot 2016-05-31 at 1.20.44 PM

ACHTUNG!!! IMPORTANT!!! VEZI ÎNAINTE SĂ COMENTEZI!!!: Mai serioase pot fi doar știrile Holdingului Caravita-BEM. Defapt, nu…

AUTOR: Un grup de inițiativă #fărăfrică

About Author

admin