Rudele bloggerului DA, Alex Cozer, reţinute pentru trafic de persoane (VIDEO)

da-fb-mihai-marcuta

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale conduce urmărirea penală în cauza penală, pornită la data de 14.02.2017, de către Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane al MAI, pe faptul traficului de fiinţe umane în scop de exploatare prin muncă.

Conform materialelor de urmărire penală primare, în perioada 2010-2016, un bărbat, împreună cu soţia sa, folosindu-se de situaţia de vulnerabilitate a doi cetăţeni, i-au recrutat pe ultimii, sub pretextul oferirii a unui salariu bine plătit, însă de facto i-au exploatat prin muncă la ferma de animale din satul Iurceni din raionul Nisporeni.

La 22 februarie 2017, au fost efectuate percheziţii la domiciliul bănuiţilor, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii fiind reţinut pentru 72 de ore. Soţia acestuia va fi cercetată în stare de libertate, avînd la întreţinere doi nepoţi minori.

Consătenii celor doi au declarat pentru Today.MD că oamenii legii l-au reținut pe Cozer Ivan, care este chiar moșul lui ALEX COZER, membrul Platformei DA.

 

About Author

admin