Oligarhul Țopa recunoaște că îl susține și comunică des cu Petrenco

Oligarhul Victor Țopa, vizat în investigația blogerului Veaceslav Balacci, a recunoscut faptul că a discutat pe Skype cu liderul Antifa, Grigore Petrenco. La fel, acesta nu ascunde faptul că îl susține pe Petrenco, mai ales după ce acesta a devenit „deținut politic”.

„Eu pe Petrenco, după ce a ajuns victimă a bespredelului plohotniukist și răzbunării pahanului pe el, l-am susținut PUBLIC, inclusiv pe Facebook, dar și în presa liberă! Și nu doar am comunicat pe Skype”, a scris Țopa pe pagina de socializare.

Amintim că blogerul Veaceslav Balacci a publicat, astăzi, mai multe interceptări în reţeaua Skypedintre fostul comunist, Grigore Petrenco și „stăpânii platformei DA, Victor şi Viorel Ţopa”. Potrivit autorului, discuţiile celor doi demonstrează că prietenia între Viorel Ţopa și Grigore Petrenco este „veche” și că a devenit „mai intensă” din iulie 2014.

„Din schimbul de mesaje dintre Ţopa şi Petrenco vedem nu doar colaborarea şi coordonarea dintre cei doi, dar ne convingem că Petrenco îi este practic subordonat lui Ţopa”, scrie Balacci.

sursa: moldova24.info

About Author

admin