Partidul Democrat din RM este la limita disperării

După ce în presă a apărut informația potrivit căreia peste 250 de membri ai PCRM, printre care mai mulți primari, au aderat la PD, reacția comuniștilor nu s-a lăsat așteptată prea mult timp. Aceștia au publicat un comunicat în care atacă dezmint informațiile venite de la PD. Publicăm mai jos reacția PCRM:
Vladimir-Voronin-3
Comentriul staff-ului electoral republican al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova cu privire la asa-numita părăsire a PCRM de persoane care nu au fost membri sau au fost excluşi din rîndul comuniştilor.

Partidul Democrat din RM este la limita disperării. În zadar investesc sume fabuloase în spectacolele lor care de fapt duc la prăbuşirea şi discreditarea definitivă a acestei formaţiuni politice. Aşa-zisa conferinţă de presă de azi, regizată de PD, în care pretinşi membri ai PCRM au anunţat că parăsesc partidul şi aderează la formaţiunea lui Lupu este o davadă în plus că banii sînt aruncaţi în vînt. Majoritatea celora care au fost aduşi azi în faţa presei de către PD-işti cu o maşină cu simbolica formaţiunii, nu au fost niciodată membri ai PCRM, iar unii din ei au fost excluşi cu mai mult timp în urmă din rîndul comuniştilor.

Circul, a căror martori am fost astăzi, denotă faptul că, Lupu şi compania sa nu mai au nici o speranţă de a obţine şansa de a ajunge în Parlament şi recurg la trucuri lipsite de inspiraţie.
Tentativele de a promova partidul prin personaje care nici nu mai ştiu cine sînt şi cui servesc provoacă doar milă.

Staff-ul electoral republican al PCRM

LiveNews.md

About Author

admin