“Sfânta” Maia Sandu, nu e așa de sfânta! PAS, prins cu greșeli în rapoartele financiare, modificări suspecte și rapoarte ascunse de public

Partidul Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu insistă că este unul corect și transparent. Drept dovadă sunt și rapoartele financiare pe care PAS le plasează în fiecare lună pe site-ul partidului. De aici am și aflat că în luna octombrie a anului curent, PAS a cheltuit 20 275 de lei pentru materiale de propagandă.

Așa era indicat cel puțin până miercuri în raportul financiar al PAS pentru luna octombrie. Azi însă, materialele de propagandă au devenit materiale promoționale.


PAS întârzie și cu plasarea rapoartelor lunare, raportul financiar pentru luna noiembrie nu a fost de găsit pe site-ul formațiunii.

La fel, pe site-ul formațiunii conduse de Maia Sandu nu este indicat pe ce fel de materiale de propagandă a utilizat partidul banii donați de mai mulți membri ai societății civile, printre care soția lui Arcadie Barbăroșie, autorul sondajului BOP prezentat ieri.

sursa: telegraph.md

About Author

admin