PAS-ul Maiei Sandu le reproșează altora că e mizerie afară, dar nu se uită că nu au făcut curat în propria curte

Nu-și pot face curățenie în fața propriului sediu, dar îi învață pe alții cum să o facă. Este vorba de reprezentanții Partidului „Acțiunii și Solidaritate” care au organizat astăzi o conferință de presă privind problema deșeurilor din Chișinău. Aceasta în condițiile în care nu au reușit să facă ordine în fața propriului sediu după ninsoarea din aprilie, nici să curățe gheața formată după ninsorile din această lună.

Bloggerul Anatolie Chirilov califică asemenea gesturi drept ipocrizie. În opinia acestuia, problema se rezolvă prin lucru comun, și nu prin conferințe de presă.

„În cazuri menționate de mine, Maia Sandu nu a făcut nimic, cum s-ar zice nu și-a făcut curat în propria curte, iar acum organizează o conferință de presă despre gunoiul din orașul Chișinaău. Câtă ipocrizie!Dar schimbarea începe de la fiecare din noi, unde anume noi trebuie să fim cei care să schimbe lucrurile, ieșind și făcând curat în fața casei, în curtea noastră. Și dacă vrem cu adevărat un oraș curat trebuie să acționăm, cu lopeți și mături, dar nu prin conferințe de presă”, scrie bloggerul.

Acesta aduce aminte cum cei din PAS nu și-au curățat ghețușul din fața sediului, format după ninsorile din ianuarie. În schimb susținătorii partidului ȘOR au făcut-o, în cadrul unui flashmob organizat recent în fața sediului PAS.

sursa: moldova24.info

About Author

admin