PDM va sta departe de populism și demagogie. Vlad Plahotniuc spune că formațiunea se asumă și pe viitor să rezolve problemele oamenilor

Partidul Democrat din Moldova (PDM) își propune să devină prima formațiune politică din Moldova care își asumă prin fapte concrete rolul de a lucra pentru oameni și a le rezolva problemele. Declarația a fost făcută de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința Consiliului Național Politic al partidului.

”În acest an am făcut câțiva pași importanți, iar răspunsul cetățenilor a fost unul pozitiv, si asta ne încurajează sa ne continuam munca noastră. Le-am cerut colegilor să înțeleagă foarte corect și realist creșterea pe care PDM și liderii săi o înregistrează în sondaje, ea nu este nici pe de parte o notă suficient de bună, ci mai degrabă o încurajare pe care oamenii ne-o dau ca să demonstrăm că putem să-i reprezentăm cu adevărat și putem să le facem viața mai bună”, a spus Vlad Plahotniuc.

Politicianul a anunțat și noile principii care vor fi puse la baza activității PDM, reflectate în rezoluția Consiliului Național Politic. Este vorba despre atitudine față de oameni, grijă față de ei, dreptate, dezvoltare, demnitate, valori. ”Reprezentanții noștri în Guvern și Parlament vor avea ca sarcină respectarea acestor principii de lucru și vor fi evaluați periodic în funcție de rezultate, astfel încât să nu pierdem din dinamica schimbărilor, din motivație și profesionalism”, a anunțat liderul PDM.

Vlad Plahotniuc a mai spus că PDM va sta departe de populism și demagogie și va activa pe bază de angajamente clare și se va autoevalua prin rezultatele dobândite, notează politics.md.

About Author

admin