Pentru ce primesc consilierii CMC câte 3300 de lei per ședință. „Se joacă în „tancuri”, se bat și vorbesc obscen. Ceban: Mulți nu au măcar o inițiativă înaintată

Consilierii municipalii se joacă în tancuri la ședința CMC. Potrivit primarului general Ion Ceban, acest lucru este o insultă către cetățeni.

Aleși de locuitorii Chișinăului, cu un salariu de 3300 de lei pentru o zi de lucru, aceștia în loc să rezolve problemele oamenilor, se joacă pe telefon în tancuri sau își ocupă timpul cu altceva inutil, lucru rușinos față de oamenii care i-au ales. Sunt consilieri care își împart pumni, vorbesc obscen și nici măcar nu citesc proiectele de decizie. Tot ei sunt cei care au 0 inițiative pentru dezvoltarea orașului timp de un an și jumătate. Unii nici măcar de ochii lumii nu au propus inițiative”, a precizat primarul.

Edilul afirmă că aceștia sunt buni și vorbesc atunci când sunt filmați de camerele lor.

Iată de ce ei nu doresc transparență și nu doresc ca primăria să facă publice toate ședințele care sunt organizate. Cu toate acestea, vom reveni la CMC și vom cere ca toate întrunirile, ședințele comisiilor, grupurilor să fie transparente, filmate și transmise oamenilor”, a conchis Ceban.

Amintim că, în cadrul unei ședințe anterioare a CMC-ului, mai mulți consilieri s-au luat la bătaie.

About Author

admin