Perla lui Streleț – candidat PLDM neafiliat PLDM-ului

Valeriu Streleț a atins astăzi o nouă culme a prostiei. Declarația halucinantă făcută de acesta l-a propulsat pe primul loc pe lista tâmpeniilor rostite de politicieni în actuala criză. Potrivit acestuia PLDM-ul are propriul candidat, dar care nu este afiliat PLDM-ului.

O declarație lipsită de logică, or dacă cel despre care vorbește Streleț că ar fi candidat neafiliat politic este candidatul PLDM atunci acesta nu are cum să fie neafiliat.

Declarația a fost făcută după runda de negocieri din această seară cu PD, PL și PPEM. Nu este deloc greu să deducem în ce atmosferă au avut loc aceste negocieri având în vedere că nici măcar Valeriu Streleț nu a înțeles ceea ce a zis presei. Cel mai probabil că nu s-au înțeles între ei nici negociatorii.

O altă prostie rostită de reprezentanții PLDM în cadrul acestor negocieri este renunțarea la principiul dreptului de a alege primul fotoliu acordat celui care are cele mai multe mandate, pentru că acest drept naște corupție. Aceste cuvinte au fost rostite după ce timp de 6 ani de zile de dreptul primei alegeri a făcut uz PLDM-ul, generând, după spusele lui Streleț, corupție.

sursa: moldova24.info / captură: privesc.eu

About Author

admin