Pietonii nu-și vor mai risca viața pe timp de noapt // Porțile care blocau accesul în pasajul subteran dintre strada Ismail și bd. Ștefan cel Mare, demontate

Pasajul subteran de la intersecția dintre strada Ismail și bulevardul Ștefan cel Mare nu va mai fi blocat pe timp de noapte. Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a dispus demontarea porților de la intrările în trecerea subterană. Din cauza lor, pietonii își puneau viața în pericol, fiind nevoiți să traverseze strada neregulamentar, într-o zonă cu circulație intensă și noaptea.

”Am primit foarte multe plângeri de la cetățeni că pasajul de la strada Ismail /blvd Ștefan cel Mare se închide pe timpul nopții. Impunem ordine și disciplină. Siguranța cetățenilor – înainte de orice. Am dispus scoaterea porților de acces, astfel încât agentul economic care administrează încă pasajul să nu mai facă ce vrea”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

Mai mulți internauți au salutat decizia primarului interimar și au cerut ca măsuri similare să fie aplicare și față de alte treceri subterane.

sursa: today.md

About Author

admin