Plahotniuc: E un Guvern aproape integral tehnocrat și profesionist. Maia Sandu: PD nu are oameni și a adus tehnocrați în funcții

Noul Guvern aproape în întregime tehnocrat nu este pe placul liderului PAS, Maia Sandu. Într-o postare pe Facebook, Sandu a scris că decizia de astăzi a fost luată pentru că PDM nu are suficiente cadre pentru a demara reformele necesare pentru oameni.

”Criză de imagine, criză de idei şi criză de credibilitate. Iată de ce, pentru a salva aparenţele, au adus la guvernare oameni din vechea garnitură PLDM-istă”
, a scris Maia Sandu.

Astăzi, la briefing-ul de după ședința consiliului coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc a anunțat că șapte dintre cei 13 membri ai Guvernului Filip vor fi înlocuiți, în Executiv fiind propuși mai mulți profesioniști din diverse domenii.

”Scopul de bază privind schimbările pe care le facem în Guvern este legat de obiectivul nostru numărul unu, de adaptare a activității Guvernului la nevoile reale ale populației, de o schimbare de atitudine și de eficientizare a activității instituțiilor statului în raport cu cerințele cetățenilor. De aceea vom începe anul nou cu un Guvern aproape integral tehnocrat, format din profesioniști”, a declarat Vlad Plahotniuc la briefing.

sursa: moldova24.info

About Author

admin