Primarul interimar confirmă că nu e de glumit cu ea. Dacă șefii de la Exdrupo nu vor fi gata să facă față ninsorilor, vor fi dați afară

Noul primar interimar al capitalei, Silvia Radu, a mers astăzi în vizită la întreprinderea municipală „Exdrupo” pentru a inspecta situația din preajma sezonului de iarnă. Aceasta s-a arătat nemulțumită de faptul că întreprinderea nu a pregătit încă un plan de acțiuni privind intervențiile pe timp de iarnă și a cerut măsuri de urgență. În caz contrar vor urma demisii.

„Am solicitat ca să avem elaborat şi aprobat un plan de intervenţie, foarte concret, care ar permite serviciilor municipale să asigure curăţarea oraşului în câteva ore după ninsoare. În cazul unor intemperii, se va interveni cu prioritate pe străzile principale, pe unde circulă transportul public, căile de acces către suburbii şi zonele adiacente instituţiilor de învăţământ şi cele medicale”, a declarat Silvia Radu.

Totodată primarul interimar a menționat că pentru sezonul de iarnă vor fi procurate, pe lângă 1000 tone existente, încă 10 mii de tone de material antiderapant – 5 mii de tone de nisip și 5 mii de tone de sare.

Potrivit comunicatului emis de primărie, în cadrul vizitei, edilul interimar Silvia Radu a constatat faptul că parcul autospeciale al întreprinderii este învechit, iar majoritatea utilajelor se exploatează mai bine de 20 de ani, unele fiind produse încă în anii 1960.

About Author

admin