Primarul Ion Ceban, despre străzile care sunt în reparație și proiectele în derulare

Planul de reparație a străzilor și proiectele în derulare le puteți vedea pe site-ul primăriei, anunță primarul general. Edilul menționează că în listă nu sunt adresele curților de bloc unde se va interveni cu reparații.

Pentru anul 2021 avem definitivat un Plan privind întreținerea și reparația drumurilor, în care se regăsesc adresele unde s-a intervenit sau urmează să se intervină și cel mai important, avem prevăzute și termenele de implementare”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Programul municipal de reparație a străzilor și întreținere a infrastructurii rutiere prevede lucrări de întreținere curentă: lucrări de frezare și plombare a porțiunilor degradate a carosabilului, lucrări de aplicare a marcajului, lucrări de injectare a gropilor, lucrări de colmatare a fisurilor existente în asfalt, amenajare pietriș ș.a.

„Totodată, serviciile municipale desfășoară lucrări de reparație a căilor de acces către unele instituții de învățământ. Infrastructura rutieră din municipiul Chișinău este o prioritate”, a conchis acesta.

About Author

admin