Procuratura este oarbă în cazul lui Năstase?

Procuratura Generală nu se autosesizează în cazul acuzaţiilor grave de furturi de milioane de euro, lansate de liderul PL, Dorin Chirtoacă, la adresa ministrului degrevat de Interne Andrei Năstase, deoarece candidatura lui Dumitru Robu pentru postul de procuror general a fost propusă chiar de ultimul.

Dezvăluirea aparţine candidatului la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban şi a fost făcută ieri, în cadrul dezbaterilor electorale de la ProTV Chişinău. Ceban a mai spus că Dumitru Robu mai este şi „finul cumătrei” lui Andrei Năstase, Vera Chironda, vizată într-un dosar penal.

Pornind de la această informaţie, portalul Hotnews reaminteşte că nu este pentru prima dată când Andrei Năstase îşi promovează apropiaţii sau rudele în funcţii importante.

„Nu este prima dată când se adeverește că Năstase își promovează apropiații la funcții înalte în stat, dar merită apreciat tupeul lui Năstase, care niciodată nu a recunoscut nimic. Ca în bancul cu soția infidelă prinsă la locul faptei: “dragule, nu crede ceea ce vezi, asta cineva vrea să ne certe”. Dle Năstase – de câte ori ne-ați mai amăgit?”, se întreabă Hotnews.

sursa: breakingnews.md

About Author

admin