PROMISIUNI // Primăria spune că strada Alecu Russo va fi gata în curând (FOTO)

Potrivit sit-ului oficial al Primăriei municipiului Chişinău, lucrările pe şantierul din str. Alecu Russo sunt pe sfârșite.

Municipalitatea ne anunță că la moment, se execută lucrările de amenajare a spaţiilor verzi în interiorul sensurilor giratorii de la intersecţia străzilor Moscova – Alecu Russo – Kiev – Bogdan Voievod şi străzile Alecu Russo – Mihail Sadoveanu. Sensurile giratorii sunt deja funcţionale, iar până acum a fost aplicat pavajul din piatră de granit. De asemenea, acum se mai lucrează la reparaţia intrărilor în curţi şi se repară străzile care intersectează str. A. Russo.

Constructorul a încheiat lucrările de amenajare a parcajelor cu pavaj ecologic, a trotuarelor şi drumurilor laterale. De-a lungul străzii A. Russo, parcările au fost resistematizate. Pe ambele părţi se va parca în spic şi s-au obţinut, astfel, mai multe locuri de parcare. Pe tot traseul străzii, pe ambele sensuri, a fost făcută pistă pentru biciclişti.

După ce vor fi încheiate toate lucrările, de-a lungul străzii va fi aplicat marcajul rutier şi indicatoarele circulaţiei rutiere. După reconstrucţie, strada A. Russo va avea şase benzi de circulaţie. Lucrările pe şantierul dat au demarat la sfârşitul anului 2012, iar costul proiectului este de circa 100 milioane lei.

0001-DSC_1695

0002-DSC_1723

0003-DSC_1697

0004-DSC_1704

0005-DSC_1737

LiveNews.md

About Author

admin