Protest la Primăria Chișinău // Simpatizanții lui Năstase au închis traficul și au manifestat un comportament agresiv faţă de şoferi (VIDEO)

Susţinătorii lui Andrei Năstase, adunaţi în faţa Primăriei Chişinău, au manifestat un comportament agresiv faţă de şoferii care circulă în centrul Capitalei.

Unul dintre cei care au venit în fața primăriei la îndemnul lui Andrei Năstase și al Maiei Sandu, a lovit cu piciorul în mașina care circula regulamentar și l-a înjurat pe șofer.

La scurt timp, manifestanții au blocat cu totul circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare. Deși sunt puțini, aceștia se plimbau în cercuri de la un capăt al bulevardului spre celălalt.

Nu este pentru prima dată când fanii lui Andrei Năstase se comportă la limita decenţei şi a bunului simţ. Astfel, membrii unei trupe de artiști ambulanți au fost îmbrânciți și loviți de aceştia, în timpul unei acţiuni de protest din faţa Primăriei. Din imaginile video postate o pe rețea de socializare se putea vedea cum grupul de protestatari se apropie de muzicanți și le cere să părăsească locul. Pentru că tinerii au cerut explicații, protestatarii au început să lovească cu picioarele în instrumente.

sursa: politics.md

About Author

admin