Protestatarul care a agresat un șofer aflat în trafic, identificat și audiat: acesta își recunoaște vina (VIDEO)

Unul dintre protestatarii violenți de la acțiunea de protest din această dimineață din fața Primăriei Chișinău, care a aplicat violența asupra unui șofer și a mijlocului de transport a acestuia, a fost audit de polițiști. Acesta își recunoaște vina.

Totodată, s-a stabilit că, bărbatul pe data de 21 iunie curent, la un protest de la Primăria mun. Chișinău, organizat de aceleași forțe politice, a lovit cu picioarele câțiva artiști ambulanți, care se aflau în fața sediului Întreprinderii Poșta Moldovei, explicându-și fapta că încurcă la protest.

În acest context, Poliția reiterează că, nu a recurs în dimineața acestei zile la suspendarea traficului fără motiv și circumstanțe clare, din care reese că era pusă în pericol viața, sănătatea și integritatea bunurilor materiale ale cetățenilor.

De asemenea, pentru a nu lăsa loc de speculații, Poliția pune la dispoziție un video în care se vede clar că la momentul aplicării violenței asupra conducătorului auto, transportul circula în toate direcțiile.

About Author

admin