Rusia continuă să aprovizioneze cu armament teroriștii din Donețk

UKRAINA

foto simbol

Teroriștii din RPD (Republica Populară Donețk) continuă regrupările. Totoadă aceștia primesc în continuare resurse militare considerabile din partea Federației Ruse. Prin zonele de frontieră controlate de teroriști, rușii aduc în zona Operațiunii Anti Teroriste tehnică militară, arme, dar și forță militară vie.

Anunțul a fost făcut de Centrul de presă al Operațiunii Antiteroriste.

Potrivit comunicatului, separatiștii continuă să terorizeze băștinașii. Scopul terorii este uciderea din fașă a tuturor tipurilor de revoltă. Principalele locuri în care s-au dislocat grupările teroriste sunt orașele mari din zona OAT, în special Donețkul.

“Situația rămâne a fi una încordată. Continuă disensiunile pe interior, în special între subdiviziunile militare ale RPD, “Русская православная армия” (Russkaya Provoslavnaya Armia) și “Восток”(Vostok). Luptătorii batalionului “Русская православная армия” sunt acuzați de furturi și teroare a populației pașnice, dar și de faptul că evită să meargă în lupte. Se atestă o scădere a activității grupărilor înarmate ilegale, în schimb, s-au activizat grupările militare diversioniste aleteroriștilor, care, se arată în comunicat, au fost instruiți și pregătiți în tabere speciale din Federația Rusă pentru săvârșirea actelor teroriste.

About Author

admin