Sanda Filat se lansează în televiziune

Anunțul despre lansarea în televiziune a fost făcut pe pagina de facebook chiar de fosta soție a premierului, căsătorit acum cu vedeta Pro TV. Potrivit Sandei Filat, emisiunea pe care o va produce va fi difuzată la postul de televiziune TV7, trasmite livenews.md

sanda_filat_youtube_com
Dragi prieteni,

Ma implic intr-un proiect nou, intr-un domeniu pe care l-am cunoscut pana acum doar ca invitata, din exterior. Este ceva diferit, provocator, dar in acelasi timp interesant pentru mine. In ultimii ani m-am implicat in diferite proiecte sociale si culturale, care sper ca au fost utile si v-au bucurat. Am avut propuneri de a ma implica in politica, dar este un domeniu in care nu ma regasesc. Am avut si propuneri de a face televiziune, mi s-au parut interesante, dar nu vedeam modul in care un astfel de proiect s-ar potrivi preocuparilor mele.

Si totusi, lucrurile au parcursul lor. Intr-o discutie, un om cu o bogata experienta in televiziune, a venit cu ideea unui proiect tv inedit, pe care l-am simtit de la bun inceput ca fiind “al meu”. Un proiect cu un format care ma reprezinta, unde experienta mea de psiholog ma ajuta sa patrund in lumea invitatului meu, acolo unde putem face noi descoperiri si unde putem pune in lumina calitatile sale umane. Eu pornesc de la ideea ca oamenii interactioneaza tot timpul, deci este firesc sa-si impartaseasca experientele , sa ofere modele si exemple din viata lor, care pot fi utile altor oameni.

Chiar daca tematica emisiunii nu va fi legata de acest subiect, voi dedica simbolic aceasta emisiune luptei impotriva violentei in familie, un domeniu de care m-am ocupat in trecut, dar care necesita inca multa sensibilizare.

Emisiunea va debuta pe 28 septembrie si va fi difuzata in fiecare duminica seara, la TV7. Curand voi reveni cu mai multe detalii despre emisiune si despre echipa cu care o voi realiza.

Imi doresc din suflet sa fiti alaturi de mine in acest nou proiect!
Sanda Filat

About Author

admin