Scrisoarea către Usatîi este autentică. Soția lui Grincu: Eu am fotografiat-o și am publicat-o pe pagina lui de Facebook

Soția lui Felix Grincu, Ellada, a confirmat că scrisoarea, în care fostul activist al formațiunii Partidul Nostru îl ia în răspăr pe Renato Usatîi este autentică. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook în care le dă o replică jurnaliștilor și acoliților lui Usatîi, care au pus la îndoială veridicitatea mesajului.

„Mă bucur că v-ați adus aminte de familia noastră acum. În special, mă bucur că se îngrijorează cei care au uitat de noi și cei cărora le suntem indiferenți. Vreau să-i liniștesc pe toți, în mod special pe jurnaliștii mincinoși. Scrisoarea mi-a fost transmisă de Felix. Eu am fotografiat-o și am publicat-o pe pagina lui de Facebook. Am o singură rugăminte la dumneavoastră – nu vreau să mă deranjați, așa cum nu m-ați deranjat nici până acum”, a scris Ellada Grincu.

Reamintim că Felix Grincu, un fost fruntaș al „Partidului Nostru” a anunțat recent că se retrage din formațiune. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că în managementul partidului domnește un haos, iar liderul acestuia – Renato Usatîi a trădat susținătorii săi și a fugit din țară. Mai mult, potrivit lui Grincu, în prezent, echipa formațiunii este compusă din persoane care se gândesc doar la propria îmbogățire.

sursa: today.md

About Author

admin